Céklás tócsni

Egy nagy tálba reszeljük a meghámozott burgonyát és céklát (a reszelő durvábbik oldalát használjuk), megsózzuk, és hagyjuk állni fél órát.

Kinyomkodjuk a keletkezett folyadékot belőle, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót.

Felforrósítunk egy serpenyőt egy kevés zsiradékkal, beleteszünk pár evőkanálnyi masszát, és mindkét oldalát pirosra sütjük (ha fér, több kisebb tócsnit is süthetünk egyszerre).

Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk róla, ismét teszünk némi zsiradékot a serpenyőbe, és megsütjük a többi tésztát is. Nagyon jól illik mellé a snidlinggel elkevert görög joghurt.

Cukkinis sárgarépatócsni fokhagymás-mentás joghurttal

kaloria - CAL
ido 105 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink