Csemegeuborka

Csemegeuborka

Az apró uborkákat megmosom, kefével is megsikálom. Az üvegek aljára kaprot teszek, és szorosan egymás mellé állítom az uborkákat. Üvegenként fűszerezem. A 7,2-dl-es üvegekbe 2 babérlevelet, 6-8 szem fűszerköményt, 3-4
szem fekete borsot, 8-10 szem mustármagot és ugyanennyi koriandermagot teszek. Elkészítem az alaplevet: hidegen elkeverem a vizet, sót, cukrot és az
ecetet, majd szétmerem az üvegekbe. A lezárt üvegeket a befőzőautomatába rakom, 90 °C-on 30 percig dunsztolom.
Finom és ropogós!

kaloria 150 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.