Cserépedényben, zsírban sült fűszeres csirkemáj

Az edénybe rakjuk a zsírt és a felkarikázott vöröshagymát, üvegesre sütjük. Hozzádobjuk a felszeletelt fokhagymát. Belerakjuk a megtisztított, félbevágott májat és a szíveket. Mellédobjuk a két-három darabba vágott paprikát, rárakjuk a fedőt, és 20-25 perc alatt készre sütjük. Az utolsó harmadban fűszerezzük a majoránnával, fekete borssal, pirospaprikával. Ha kész, ízlés szerint sózzuk.

Átöntjük langyosan egy üvegtálba. Lehűtve friss kenyérrel, zöldségekkel kínáljuk.

Hagymás csirkemáj zöldborsóval szórt tört burgonyával

kaloria 220 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

1 személyre

Ajánlataink