Csirkefalatok
A darált csirkehúst egy mély tálba tesszük, sóval és fehér borssal ízesítjük. Hozzáadjuk az egész tojásokat meg a tejszínt, majd botmixerrel teljesen egyneművé keverjük. Amikor elkészült, félkemény masszát kapunk. Vizes kézzel
kis gombócokat formázunk belőle úgy, hogy a közepükbe egy-egy szem kimagozott cseresznyét teszünk. A gombócokat sós vízben körülbelül 10 perc alatt kifőzzük.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk, és külön-külön egészen apróra összevágjuk. A gombócokat szűrőlapáttal kiszedjük, lecsepegtetjük, azután meghempergetjük a finomra vágott zöldségekben.
Barbecue-szósz
Az öntet hozzávalóit keverőtálba tesszük, és botmixerrel összekeverjük. A csirkefalatokat forró pirítóssal és a
barbecue-szósszal tálaljuk.