Csicseriborsós marharagu paradicsommal és sárgarépával

Kevés zsiradékon megpároljuk az apróra vágott hagymát. Rádobjuk a nagyobb kockákra vágott marhahúst. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, kicsit lepirítjuk. Beledobjuk a felvágott (elmorzsolt) oregánót is, és szakaszos párolással körülbelül két órát főzzük. Ha már majdnem puha a hús, hozzárakjuk a leszűrt csicseriborsót, a nagyobb darabokra vágott koktélparadicsomot. Az utolsó pár percre beledobjuk az összevágott paradicsomot is. Tálalás előtt megszórjuk az összevágott petrezselyem zöldjével.

Burgundi marharagu

kaloria 450 CAL
ido 175 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.