Csilis-baconos kukoricaleves

  1. Csíkokra vágjuk a szalonnát, egy kisebb fazékban ropogósra sütjük. Rádobjuk az apróra szabott vöröshagymát, megdinszteljük. Rászórjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét és a felkarikázott csilipaprikát. Beletesszük a kukoricaszemeket, felöntjük egyliternyi vízzel, hozzáadjuk a tejszínt is, és készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk. Ha kész, a keményítőt elkeverjük egy kis vízzel, és besűrítjük vele a levest. Adhatjuk melegen, de langyosan is nagyon finom.

Polentagolyók snidlinges kukoricával

Tejszínes kukoricafőzelék bébirépával

 

 

kaloria 290 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.