Csirkemájas spagetti

Csirkemájas spagetti

A csirke máját, szívét és zúzáját megtisztítjuk, lehártyázzuk, majd hideg vízben megmossuk. A szívet és a zúzát különrakjuk a májtól. A belsőségeket kockákra vágjuk, a májra vizet öntünk, hogy ne barnuljon meg.
A hagymát kevés olajban vagy zsírban világosra pirítjuk, majd rátesszük a szívet és a zúzát. Borral meglocsoljuk, és felöntjük vízzel. Amikor felforrt, körülbelül 2 deci húslevest és 2 evőkanál paradicsomsűrítményt teszünk hozzá. Sóval, kakukkfűvel, rozmaringgal ízlés szerint fűszerezzük, és lefedve puhára pároljuk. Ha nagyon elforrta a levét, forró húslevessel vagy forró vízzel pótoljuk. Mielőtt teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a májdarabokat, és frissen őrült borssal készre főzzük. Közben a spagettit sós, olajos vízben megfőzzük és
leszűrjük. A tésztát előmelegített tányérra helyezzük, rárakjuk az elkészített csirkemájas spagettit, és megszórjuk reszelt sajttal.

kaloria 620 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.