Csirkemelltekercsek háromféle töltelékkel
A csirkemellfilét felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk. A gombát megtisztítjuk. Kevés zsiradékon üvegesre pirítjuk a felaprított hagymát, megpároljuk rajta a felszeletelt gombát. Amikor a levét elfőtte, sózzuk-borsozzuk. Miután kihűlt, belekeverjük a juhtúrót és az apróra vágott olívabogyót. Egy nagyjából tepsi nagyságú – 20 × 30 cm-es – alufólia darabot kiterítünk, a szélein 5-5 centit kihagyva kirakjuk szépen baconszeletekkel. Majd beborítjuk az egymás mellé fektetett csirkemellcsíkokkal. Rásimítjuk a juhtúrós-gombás tölteléket, majd az alufólia segítségével feltekerjük a szalonnával borított hústekercseket. A fólia két végét összecsavarjuk, mint a szaloncukrot. Mehet a tepsibe. Újra levágunk egy csík alufóliát, beborítjuk szalonna-, majd hússzeletekkel, s erre kerül a jóféle füstölt kolbász, majd az előbbi módon feltekerjük a csirkemellet. A harmadik tekercs is ugyanúgy készül, csakhogy itt az aszaltszilva-szemekkel töltjük a húst. A három tekercs közös tepsiben sülhet 180 fokon 30 percen át, majd lefejtjük az alufóliát, és megpirítjuk a húst. Melegen is remek, hidegen pedig hajszálvékonyra szeletelhetjük.