A csirkemellet megtisztítjuk és kisebb kockákra, a vöröshagymát és a paprikát pedig szeletekre, a koktélparadicsomot félbevágjuk.
Elkészítjük a pácot. A rozmaringot tálba tesszük, hozzákeverjük az olajat, a zúzott fokhagymát, a citromlevet, a sót, és a borsot. Az öntettel bepácoljuk a csirkemellet és a zöldségeket és legalább egy órára a hűtőbe tesszük.
A saslikpálcikára felhúzzuk a csirkét, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot. A csirkenyársakat tekerjük be alufóliába. A saslikot megsüthetjük grillrácson, de sütőben (180 fokon) is. Mindkét esetben fóliában süssük 20 percig, majd a fóliát levéve további 20 percig sütjük, ügyeljünk arra, hogy többször fordítsuk meg a nyársakat, hogy minden oldala megpiruljon a húsnak.