Csirkés karalábéleves tarhonyával

Csirkés karalábéleves tarhonyával

Finomra vágjuk a meghámozott vöröshagymát, és kevés
zsiradékon üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a felkockázott
csirkecombfilét, együtt pároljuk a hagymával. Amikor már félig megpuhult a hús, mehet hozzá a szintén kockára vágott mellfilé is. Ha az összes húsdarab szépen kifehéredett, hozzárakjuk a meghámozott, kockára vágott
karalábét, sárgarépát, a felaprított petrezselyem zöldjét.
Ha a karalábénak szép frissek és zsengék a levelei, akkor
párat ebből is belevágunk a levesbe. Együtt dinszteljük,
majd felöntjük egy-másfél liter vízzel, ízlés szerint sózzuk,
és készre főzzük. Tálalás előtt sós vízben kifőzzük a tarhonyát, hozzákeverjük a kész leveshez.

kaloria 240 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.