Forrás: Pásztor Tünde

Csirkesaláta paprikába töltve

  1. A csirkemellet felcsíkozzuk, megsózzuk, és az olívaolajon pirosra sütjük. A paprikák kalapját levágjuk, a vastagabb ereket meg a magokat kiszedjük. A lila káposztát nagyon vékony csíkokra vágjuk, a salátát összetépkedjük, az olajbogyót felkarikázzuk, a sárgarépát julienne-re metéljük. Mindezt egy tálban összekeverjük, lazán beleforgatjuk a pórécsírákat is.
  2. Áttörjük a fokhagymát, durvára törjük a diót, finomra vágjuk az oregánót. Összekeverjük a salátaöntet hozzávalóit, meglocsoljuk vele a zöldségeket, beletesszük a csirkekockákat, és betöltjük a színes paprikákat.

Grillzöldséges tésztasaláta kolbásszal

Marinált csirkeszárny hagymasalátával

kaloria 330 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink