Tészta
Az egész tojásokat a cukorral habosra verjük, majd apránként beledolgozzuk a lisztet, a sütőport, a reszelt citromhéjat meg a vaníliás cukrot. A tésztát kivajazott tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben 5 percig erős lángon, majd takarékon sütjük. Körülbelül 20 perc múlva tűpróbát végzünk, és ha megsült a tészta, levesszük róla a tortakarimát. Miután kihűlt, két lapba vágjuk. Ráborítunk egy félgömb alakú tálat, és úgy vágjuk körbe, hogy az egyik lap a formával azonos méretű, a másik pedig két centivel nagyobb kerületű legyen.
Narancsos krém
A narancskrémhez a porcukrot a reszelt narancshéjjal, a likőrrel meg a narancslével simára keverjük. Fél deci meleg vízben kikeverjük a zselatint, és azt is hozzáadjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan a krémbe forgatjuk. A bombaformát fóliával kibéleljük, és a
krémmel egészen a pereméig kikenjük. A nagyobbik tésztalapot belefektetjük, és kissé bele is nyomkodjuk. Hűtőszekrénybe tesszük, amíg a krém megdermed.
Csokoládés krém
A csokoládékrémhez a csokoládét vízgőzön felolvasztjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, majd két evőkanálnyit a csokoládéhoz adunk, és a porcukrot is beleszórjuk. A zselatint három evőkanálnyi hideg vízben elkeverjük, megmelegítjük, majd a maradék tejszínhabbal együtt a csokoládéhoz keverjük. A krémet a formában várakozó tészta üregébe töltjük, és a kisebb tortalappal befedjük. Visszatesszük a hűtőbe, és megvárjuk, hogy ez a krém is megkössön, azután a bombát egy tálra borítjuk. Narancsszeletekkel és tejszínhabbal díszíthetjük.