Csülkös brokkolileves csurgatott nokedlivel

Kevés zsiradékon halvány barnára pirítjuk a három finomra vágott vöröshagymát. Lehúzzuk a tűzről, elkeverjük benne az evőkanálnyi őrölt pirospaprikát.

A kicsontozott csülköt kockákra vágjuk. Rádobjuk a paprikás hagymára. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a majoránnát, öntünk rá kicsi vizet, és elkezdjük főzni. Mellédobjuk a babérleveleket, fűszerezzük még köménnyel, sóval, borssal, és fedő alatt pároljuk. Néha megkeverjük, és öntünk alá kevés vizet, ha szükséges.

Ha már puha a hús, akkor öntünk rá másfél liter vizet. Belerakjuk a kis rózsákra szedett brokkolit.

A tojást összekeverjük annyi liszttel, hogy híg galuskatészta-állaga legyen. A csendesen fövő levesbe belecsurgatjuk egy nokedliszaggató segítségével. Azonnal tálaljuk.

Brokkolis karfiolpizza

kaloria 410 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.