Cukkinis sárgarépatócsni fokhagymás-mentás joghurttal

Meghámozzuk a burgonyát, a vöröshagymát és a sárgarépát, a cukkininek levágjuk a két végét, majd az összes zöldséget lereszeljük a reszelő durvábbik oldalán. Egy tálban jól összekeverjük, megsózzuk, és hagyjuk állni.

Jó negyedóra múlva kinyomkodjuk. Hozzákeverjük a három egész tojást, s annyi lisztet, hogy krémes legyen. Tenyérnyi lepényeket formázunk, és nem túl bő, egy-két ujjnyi forró zsiradékban mindkét oldalukat pirosra sütjük.

Összekeverjük a joghurtot az áttört fokhagymával és a többi ízesítővel, ezt kínáljuk a tócsnink mellé.

Kolbászos sertésragu fokhagymás krumplitócsnival

kaloria 380 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink