Forrás: Ványi László

Cukkinivel párolt nyúlcomb chilis kukoricával

Cukkinivel párolt nyúlcomb chilis kukoricával

A nyúlcombokat besózzuk, és egy nagyobb lábasban
3-4 evőkanál olajon körös-körül megpirítjuk. Hozzáadunk
egy fej összevágott vöröshagymát, majd még pár percig
ezzel is sütjük. Amikor a hagyma megpirult, mehet bele
az aprított fokhagyma és egy csipet őrölt szerecsendió.
Ezután felöntjük egy kevés vízzel, majd a húst fedő alatt,
lassú tűzön félpuhára pároljuk. Közben a nagylyukú reszelőn lereszeljük a cukkinit (lehet héjával együtt), a húshoz adjuk, és szinte krémes állagúra pároljuk. Amikor elkészült, szükség szerint egy kis sóval és szerecsendióval utánaízesítjük. A csemegekukoricát sós vízben megfőzzük. (Ha konzervet használunk, egyszerűen leszűrjük.) A maradék vöröshagymát finomra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az apróra vágott chilit. Rátesszük a kukoricát, és az egészet jól összeforgatjuk, átforrósítjuk. A cukkinis nyúlpecsenyét a pikánsan csípős kukoricával körítve tálaljuk.

kaloria 620 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Ványi László

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.