Diós morzsában sült kacsacomb zelleres burgonyapürével

Durvára törjük a borókabogyót. A combokat bedörzsöljük sóval, borssal meg a tört borókabogyóval. Egy tepsibe fektetjük, és 150 fokos sütőben két órán át sütjük. Ha túl sok zsírt eresztene magából, akkor leöntjük alóla. Megszórjuk a durvára vágott dióval, és pár perc alatt magasabb hőmérsékleten összepirítjuk.

Meghámozzuk a burgonyát és a zellert, mind a kettőt felkockázzuk, és sós vízben együtt nagyon puhára főzzük. Leszűrjük. Hozzáadjuk a felforrósított tejet, a megolvasztott vajat, és áttörjük. Hozzákeverjük az összevágott zellerleveleket, és fakanállal jó habosra kikavarjuk. Megkóstoljuk, ha szükséges, sózzuk.

kaloria 880 CAL
ido 150 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.