Forrás: Petrovics György

Diós zellercsipsz

Ajánlatom önmagában, valamint különféle ízű sajtokkal, gyümölcsökkel kombinálva egyaránt érdekes és főképp
egészségesebb színfoltja lehet szilveszteri és egyéb öszszejöveteleinknek. A gyerekeket biztosan „megfőzzük” vele, hisz melyikük nem szereti a palacsintát és a csipszet!

  1. A megmosott és meghámozott zellert vékony szeletekre vágom, kevés sós-citromos vízben puhára párolom, majd alaposan lecsepegtetem. A tojásokból, a liszt nagyobbik feléből, az élesztővel megfuttatott tejből kevés szódával és sóval sűrű palacsintatésztát készítek. A vékonyra vágott zellerszeleteket először a megmaradt lisztbe, majd a palacsintatésztába, végül a durvára darabolt dióba forgatom, és forró olajban kisütöm.

Fűszeres halcsipsz

8 mikrós trükk, ami minden háziasszony kedvence lesz

 

 

kaloria 430 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Petrovics György

Ajánlataink