Egészben sült szűzpecsenye paradicsommal töltve

  1. Lehártyázzuk a szüzet. Ráfektetjük egyesével a húsvágó deszkára és éles késsel kinyitjuk. A kapott nagy szeletet óvatosan kiveregetjük. Finoman megsózzuk.
  2. Nagyon apró kockákra vágjuk a paradicsomot és a feta sajtot. Hozzáforgatjuk az egészben hagyott olajbogyót. Egy-egy csíkban ráfektetjük a két hússzeletre. Felcsavarjuk. Egyesével kizsírozott alufóliába tekerjük. Belerakjuk egy tepsibe. 180 fokos sütőbe toljuk, és 70 percig sütjük. Felszeletelve kínáljuk.

Megjelent a Vidék íze augusztusi lapszáma! Lapozzon bele online, itt!

Vidék íze 2019/augusztus

Megjelent a Vidék íze legfrissebb száma!

kaloria 450 CAL
ido 155 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.