Kemény habot verünk a tojásfehérjékből a kristálycukorral. A tojássárgájákat és az egész tojást nagyon habosra keverjük a porcukorral. A lisztet összevegyítjük a darált mandulával. A kihabosított tojássárgájákhoz több részletben hozzákeverjük a habbá vert fehérjéket és a liszt-mandula keveréket. Egy 30-40 cm nagyságú tepsit sütőpapírral kibélelünk, belesimítjuk a tésztát, és 190 fokos sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. Ha kész, átborítjuk egy másik sütőpapírra, lehúzzuk az aljáról a papírt. Rákenjük az eperlekvárt, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Egy lábasban felrakjuk a tejszínt melegedni, beleöntjük az apróra vágott fehér csokoládét, és kevergetve összeolvasztjuk. Robotgéppel átkeverjük, és hagyjuk hűlni. Ha kihűlt, keverőtálba rakjuk, hozzáadjuk a mascarponét, és elektromos habverővel egy percig maximális fokozaton verjük. Jó sűrű krémet fogunk kapni. Rákenjük a lekváros piskótára, egy evőkanállal félreteszünk az összeállításhoz. Levágjuk a piskóta négy oldalát egyenesre, majd a megmaradt téglalapot felvágjuk a hosszanti oldalával párhuzamosan 4 cm széles csíkokra.
Előveszünk egy tortatálat. Az első csíkot felcsavarjuk, beleállítjuk a tál közepébe. A végét megkenjük kis krémmel, hozzáillesztjük a következő csíkot, azt köré tekerjük, és így folytatjuk, amíg tartanak a hozzávalók.