Epres-mascarponés palacsintatorta

Habot verünk a tejszínből a vaníliás cukorral. A mascarponét kikavarjuk a porcukorral, a narancs lereszelt héjával, kifacsart levével, végül összedolgozzuk a tejszínhabbal.

Egy tortatálra teszünk egy palacsintát, megkenjük lekvárral. Rárakunk egy másikat, arra egy réteg mascarponehab jön. Ezt folytatjuk, míg tartanak a hozzávalók.

Habot verünk a másik két deci tejszínből az evőkanálnyi porcukorral. Rákenjük a torta tetejére, majd megszórjuk friss, összevágott eperrel, végül zöld levelekkel díszítjük.

Krumplis palacsinta

kaloria 220 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.