Erdélyi ludaskása kacsaaprólékból

Egy nagyobb lábasban a zsíron megdinszteljük a kicsi kockákra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, még egy percig pároljuk együtt. Rátesszük a megtisztított, szükség szerint darabolt kacsaaprólékot, és erős lángon fehéredésig pirítjuk, közben hozzátesszük a fűszereket is (só, bors, borsikafű, lestyán, őrölt babér).

Az összes zöldséget megtisztítjuk, és apróra vágjuk. Hozzátesszük a húshoz, és öt percig pároljuk együtt.

Ekkor ráöntünk egy liter húslevest, és fedő alatt addig főzzük, amíg félig meg nem puhul a hús. Hozzáadjuk a maradék levest, felforraljuk, és hozzáöntjük a gerslit. Fedő alatt, alacsony hőfokon készre főzzük.

Pikáns libaleves sütőtökkel és almával

kaloria - CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink