Fedák-torta

Fedák-torta

Az 5 tojássárgáját kikeverjük 15 dkg, szitán áttört főtt gesztenyével, 10 dkg porcukorral, egy kevés vaníliával és 3 dkg vajjal. Hozzáadjuk az 5 tojásfehérjéből vert kemény habot, 8 dkg reszelt csokoládét, 5 dkg piskótamorzsát és 2 dkg lisztet. A masszát kivajazott tortaformába öntjük, és közepesen meleg sütőben, kb. 30 perc alatt, lassan megsütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk, és megtöltjük vaníliás
cukorral elkevert, keményre vert tejszínhabbal. A tetejét is bevonjuk a habbal, nyomózsák segítségével kicifrázzuk, majd áttört és egész főtt gesztenyével díszítjük. Tálalásig hideg helyen tartjuk.

kaloria 560 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.