Fokhagymás, tejfölös tarja tepsiben sütve

Felszeleteljük a húst. Meghintjük sóval és borssal a szeletek mindkét oldalát.

Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk a zsírt, és pár perc alatt elősütjük benne a szeletek mindkét oldalát.

A húsokat átemeljük egy tepsibe (úgy választjuk meg a méretet, hogy egy rétegben elférjenek benne a tarjaszeletek).

A serpenyőben visszamaradt zsiradékban megdinszteljük a felaprított vöröshagymát. Rászórjuk a tarjára. A fokhagymát felszeleteljük, ezt is elosztjuk a húson, ráfektetjük a babérleveleket. A tejfölt sóval és borssal ízesítjük, leöntjük vele a hagymás húst.

170 fokos sütőbe toljuk, és körülbelül 40 perc alatt készre sütjük.

Karfiolos rakott sertéstarja

kaloria - CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink