Fokhagymás, zöldséges babbal töltött krumpli

Megfőzzük a babot.

Héjastul megfőzzük a krumplit. Félbevágjuk, kiszedjük a belsejüket.

A hagymát felkockázzuk, kevés zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a kiszedett, összevágott krumplirészeket és a többi, nyersen felaprított zöldséget. Hozzákeverjük a megfőtt babot, az összeaprított petrezselyem zöldjét, az összevágott vagy elmorzsolt bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, a végén egy kis liszttel sűrítjük.

Egy tepsit zsírral kikenünk. Belefektetjük a krumplikat. Mindegyiket megtöltjük a töltelékkel, a maradékot köréjük kanalazzuk. 200 fokos sütőben bő negyedóra alatt összesütjük.

Római köményes hagymás burgonya

kaloria 400 CAL
ido 75 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink