ÁZTATÁS: 1 éjszaka – FŐZÉS: 1,5 óra – ELŐKÉSZÍTÉS: 20 perc – Ha nagyon füstös ízű a hús, akkor egy éjszakára langyos vízbe áztatjuk. Másnap felrakjuk főni, ha nagyon sós, akkor az első vizet leöntjük róla. Körülbelül egy óra alatt puhul meg. A főzővizében hagyjuk kihűlni. A savanyú káposztát kicsit átmossuk, átvágjuk. Kevés libazsíron megfuttatjuk a vékonyra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a káposztát, ráöntjük a bort, és készre pároljuk. Amikor már majdnem puha, hozzáadjuk az aszalt áfonyát is. Petrezselyemmel meghintett főtt burgonya illik mellé. és paprikával, télen pedig 2-3 evőkanál kész lecsóval.
–
A hozzávalók ára 2017. novemberi árakon,
négy személyre:
4500 Ft
Hozzávalók
4 személyre