Gibanica

Gibanica

Kiolajozunk egy közepes tepsit. Egy tálban felverjük a négy tojást sóval, egy deci joghurttal, egy deci olajjal. A tepsibe belerakunk simán 2-3 réteslapot, a rétegeket meglocsoljuk a tojásos-olajos keverékkel. Egy másik tálban összekeverjük az elmorzsolt fetát a túróval, tejföllel, egy deci joghurttal, ízlés szerint sózzuk. A felét rásimítjuk a réteslapra. Két réteslapot félreteszünk a tetejére. A maradékot egyesével összegyűrjük, megmártjuk a tojásos keverékben, és egyenletesen kirakjuk vele a túró tetejét. Rákenjük a maradék túrókrémet. A tetejére jön egy sima lap, lekenjük a tojásos keverékkel, és jöhet a legfelső lap. Még nyersen kockára vágjuk a tepsiben. Rálocsoljuk a maradék tojásos elegyet, és 170 fokos sütőben pirosra sütjük.

kaloria 260 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.