Forrás: Vidék íze

Gyömbéres csirkekockák

  1. Összekeverjük a szójaolajjal a zúzott fokhagymát és a lereszelt gyömbért. Beletesszük a felcsíkozott húst, és legalább egy órán át pácoljuk.
  2. Megtisztítjuk az újhagymát (egy-két szálat félreteszünk a tálaláshoz) és a bordáskelt, csíkokra vágjuk. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megsütjük benne a húst. Hozzáadjuk a koriandert, a zöldségeket és az ananászt, kevergetve még öt percig sütjük. Fedő alatt újabb öt percig pároljuk. A mandulalapkákat megpirítjuk egy száraz serpenyőben. Tálalásnál a tányérra szedett adagokat megszórjuk mandulával és feldarabolt újhagymával.

Mézes-gyömbéres lazac kukoricás bulgurral, citromos tejföllel

Sertéslapocka sörösgyömbéres répával, édesburgonyával

kaloria 530 CAL
ido 145 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze

Ajánlataink