Gyömbéres-sütőtökös kalácspuding
A kalácsot 1 × 1 cm-es kockára vágjuk. A tojást, a cukrot a vajjal habosra keverjük, hozzáadjuk a sót, valamint a reszelt gyömbért, és tejjel elkeverjük. A masszát a kalácsra öntjük, amibe a kockára vágott sütőtököt is belekeverjük. Egyadagos pudingformákat kivajazunk,
háromnegyedig töltjük, és 180 fokon 25 percig sütjük. A sütést követően a puding tetejét kikevert narancslekvárral lekenjük.
Diómártás
Szárazon megpirítjuk a diót sütőben, majd nyújtófával gorombára törjük. A cukrot serpenyőben aranybarnára sütjük, és felöntjük a tejszínnel. A diót hozzáadjuk, készre
forraljuk. Tálaláskor a pudingot kiborítjuk, a formából a tányér közepére helyezzük. Tetejére kerül a fagylalt, a mártást pedig a puding köré öntjük.