Gyomorvidító saláta

Gyomorvidító saláta

A káposztát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, enyhén megsózzuk, és pár percig hagyjuk állni. Az almát meghámozzuk, és a káposztához hasonlóan lereszeljük. A sárgarépát is megtisztítjuk, ám azt a reszelő kis lyukú oldalán reszeljük le.
A káposztát kicsavarjuk a levéből, és a répával meg az almával együtt salátástálba tesszük. A majonézt összekeverjük a joghurttal, a tárkonyecettel, a porcukorral meg egy csipetnyi borssal, azután az öntetet a zöldségekhez adjuk, és jól összekeverjük. Tálalás előtt 2-3 órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. A tetejét durvára aprított pirított dióval és almagerezdekkel díszíthetjük.

kaloria 340 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink