Gyöngyi-féle omlós sajtos rúd

  1. Összegyúrjuk a tésztát a hozzávalókból, majd pár órán keresztül hideg helyen pihentetjük. Utána vékonyra kinyújtjuk, megkenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal és reszelt sajttal. Pizza- vagy derelyevágóval vékony rudakat szabunk belőle. Néhány nagy sütőlemezre sütőpapírt terítünk, átemeljük rájuk a rudacskákat. 200 fokos sütőben pirosra sütjük. A benne lévő zsírtól sokkal omlósabb, finomabb lesz, mintha vajból csinálnánk.

Mákos és bazsalikomos ropogós sós rudak

Omlós diós rudacska

kaloria 190 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.