Omlós diós rudacska

  1. Durvára vágjuk a diót. Összemorzsásítjuk a fagyos vajat a sütőporral elkevert liszttel és a sóval. Összegyúrjuk az egész tojással, 10 dkg dióval. Adunk hozzá egy kis tejfölt is, ha szükséges. Fél centi vastagra nyújtjuk, fél órára a hűtőbe rakjuk pihenni. Utána egyforma csíkokra vágjuk, lekenjük felvert tojással, megszórjuk 5 dkg felaprított dióval, kicsit bele is nyomkodjuk, végül finoman megsózzuk. Papírral bélelt tepsire rakjuk, és forró sütőben megsütjük.

Mákos és bazsalikomos ropogós sós rudak

Mustáros-mozzarellás grillezett húsrudacskák sertésszűzből, sült paradicsommal

Gyöngyi-féle omlós sajtos rúd

kaloria 220 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.