Habart zöldbableves pulykával

Finomra vágjuk a vöröshagymát, majd a kacsazsíron megdinszteljük.

Rátesszük a felkockázott húst, és fehéredésig pároljuk. Meghintjük a fűszerekkel, sózzuk, borsozzuk, rátesszük a szeletelt fokhagymát és a maghámozott, feldarabolt sárgarépát, gyökeret, karalábét, zellert. Együtt pároljuk.

Ha már félig puhák a zöldségek, felöntjük az alaplével. Körülbelül húsz percig főzzük.

Ekkor adjuk hozzá a feldarabolt burgonyát és a megtisztított, szintén felvágott babot. Készre főzzük. Tejfölös habarással sűrítjük, végül pár csepp tárkonyecettel ízesítjük.

Bébirépás zöldbableves kapros kukoricagaluskával

kaloria 420 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink