Hagymás csirkerostélyos

Négy nagy szeletre vágjuk a csirkehúst, óvatosan kiveregetjük mindkét oldalát. Meghintjük sóval és borssal, lekenjük a mustárral. Egy nagy serpenyőben az olajon mindkét oldalukat megsütjük. Kivesszük a serpenyőből, melegen tartjuk a tálalásig.

A vöröshagymát meghámozzuk, elfelezzük, majd vékonyan felkarikázzuk. Beledobjuk a serpenyőben maradt zsiradékba, és kevergetve aranybarnára sütjük. Ha kész, sózzuk és borsozzuk.

Minden tányérra teszünk egy-egy szelet sült csirkemellet, ráhalmozzuk a sült hagyma felét, és teszünk mellé egy nagyobb adag salátát.

Lecsós ponty sajtos, hagymás búzakörettel

kaloria - CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink