Hecsedlis csirkecombok csirkemájjal

Hecsedlis csirkecombok csirkemájjal

Az egész csirkecombokat besózzuk, vastagon megkenjük csipkelekvárral. Jól záródó dobozba rakjuk, és egy éjszakán át pácoljuk. A megtisztított csirkemájat is megsózzuk, meglocsoljuk az almaborral, és szintén hideg helyen pihentetjük. Másnap kizsírozunk egy akkora tepsit, amelyben majd egy rétegben elfér a hús, és átrakjuk bele a combokat. Öntünk alá 1-1,5 deci vizet, alufóliával letakarjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben sütjük egy órán át. Ekkor levesszük róla a fóliát, mellérakjuk a májakat, és sütjük még 15-20 percig, amíg a májak át nem sülnek és a combok meg nem pirulnak.

kaloria 540 CAL
ido 105 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.