Heléna töltött tócsnija

Lereszeljük a burgonyát a reszelő durvábbik oldalán, megsózzuk, hagyjuk állni fél órát, majd kinyomkodjuk. Hozzákeverjük a lisztet, az áttört fokhagymát, a tojást, sózzuk, borsozzuk.

Amíg pihen a reszelt krumpli, a töltelék minden hozzávalóját felaprítjuk, összekeverjük a reszelt sajttal.

Egy nagy serpenyőben kevés zsiradékot forrósítunk. Belekanalazzuk a tócsnimassza nyolcadát, elkezdjük sütni. Ha már picit összeállt, ráterítjük a töltelék negyedét, befedjük a nyers tócsnimassza nyolcadával, és tovább sütjük. Ha megsült az alja, átfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük. Ugyanígy járunk el a maradék tésztával és töltelékkel. Fokhagymás tejfölt vagy joghurtot adunk mellé.

Kolbászos sertésragu fokhagymás krumplitócsnival

kaloria - CAL
ido 130 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink