Húsvéti szivárványkrém

A tojáskrémhez a tejszínt egy kis sóval habbá verjük. Hozzáadjuk a majonézt, azzal tovább verjük. Végül belekeverjük az összetört főtt tojásokat, és borssal fűszerezzük.

A sonkakrémhez a tejszínt egy kis sóval felverjük. Hozzáadjuk a tejfölt meg a darált sonkát, megborsozzuk és habosra keverjük.

A sajtkrémhez a tejszínt habbá verjük. Hozzákeverjük a mascarponét meg a rokfortot, fűszerezzük, majd belevegyítjük a durvára reszelt parmezánt.

A tormamártáshoz vajon a lisztet megpirítjuk. Rászórjuk a reszelt tormát, kicsit pirítjuk, majd felengedjük a tej és a tejszín keverékével. Sóval, borssal, mustárral ízesítve sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, snidlinget keverünk bele.

A krémeket nagyobb üvegpoharakba vagy fagyis kelyhekbe rétegezzük.

kaloria 280 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.