Libamell vadasan

Libamell vadasan

A melleket besózzuk, kevés zsíron mindkét oldalát pirosra sütjük. A viszszamaradt zsíron megpirítjuk a felszeletelt
vöröshagymát és a megtisztított, meghámozott, felkarikázott zöldségeket. Felöntjük annyi vízzel, hogy
ellepje. Beletesszük a babérlevelet, a mustárt, a cukrot, a sót és a borsot, majd felforraljuk. Visszatesszük a lébe
a melleket, és puhára pároljuk. A húst kivesszük, és a puhára párolt zöldségeket áttörjük, majd citromlével, fehérborssal ízesítjük. Jól összeforraljuk, és a zöldséges szószt a felszeletelt mellekre öntve, zsemlegombóccal
tálaljuk.

kaloria 390 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.