Juci varázscsókja

Juci varázscsókja

A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem, közben fokozatosan adagolom hozzá a cukrot. Egyenként beledolgozom a tojások sárgáját,
végül lazán belekeverek 7 evőkanál lisztet is, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze. A piskóta tésztáját kivajazott, kilisztezett, kb. 20×30 cm-es tepsibe simítom, és előmelegített sütőben közepes lángon kb.30 percig, tűpróbáig sütöm. Ha kihűlt, a tésztából kis korongokat szaggatok.
A krémhez a porcukorral kikeverem a margarint. A tejet meg a maradék lisztet felfőzöm, kihűtöm. A kétféle hozzávalót összekeverem. A leesett tésztadarabokat is a krémhez adom, továbbá magozott meggyet, mazsolát, lekvárt, diót, rumot, ami van otthon, majd a masszát a korongokra púpozom. Csokoládémázzal bevonom, a tetejét kókuszreszelékkel megszórom.

kaloria 340 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.