Juhsajtos golyók

Juhsajtos golyók

Lereszeljük a kemény sajtokat. Egy tálba tesszük, hozzáadjuk a juhtúrót meg a krémsajtot. Ízesítjük egy csipetnyi reszelt citromhéjjal, valamint frissen őrölt fekete borssal. Megkóstoljuk – sózni valószínűleg nem kell, mert a juhtúró és a sajtok már önmagukban elég sósak. Kis tálakat készítünk ki a sajtgolyók beforgatásához. Színes burkolatokat választunk ki, hogy mutatós legyen majd a tál. Apróra vágjuk a levélzöldeket, durvára törjük a dióféléket, a paprikát nagyon apró kockákra vágjuk. A sajtmasszából vizes kézzel dió nagyságú golyókat formázunk.

Beforgatás

A golyókat belehelyezzük valamelyik előkészített tálkába, s körbeforgatjuk, hogy jól rátapadjon a burkolat. Tehetünk ki mellé péksüteményt, egy tál sós kekszet vagy
csipszet, de önmagában is ízletes.

kaloria 120 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink