- A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és burgonyanyomón áttörjük. Amikor kihűlt, összedolgozzuk a kevés olajon megfuttatott, apróra vágott hagymával. Hozzáadjuk a felvert tojásokat, és belemorzsoljuk a juhtúró felét. (A juhsajtot megreszeljük, úgy adjuk hozzá.) Finomra vágott petrezselyem zöldjével, sóval és fokhagymával ízesítjük, majd a masszát jól összekeverjük, és a felét kivajazott tűzálló tálba simítjuk.
- A karajt felszeleteljük, bedörzsöljük sóval és borssal, majd kevés olajon hirtelen elősütjük. A hússzeleteket a krumpli tetejére sorakoztatjuk úgy, hogy kicsit fedjék egymást. Rámorzsoljuk a maradék juhtúrót, majd betakarjuk a maradék krumplival. A tetejét olvasztott vajjal meglocsoljuk, végül a 150 fokos sütőben körülbelül 1 óra alatt megsütjük.