Juhtúrós töltött krumpli

Juhtúrós töltött krumpli

Az alaposan lesúrolt burgonyákat héjastul előfőzzük, forrástól számítva 8-10 percig. Hagyjuk kihűlni. Meghámozzuk, az egyik oldalukat levágjuk. A belsejüket kikaparjuk. Egy keverőtálban összevegyítjük a kikapart, felaprított burgonyabelsőt a juhtúróval, az összekockázott főtt tojásokkal, a kockára vágott sonkával, a tejföllel, a felaprított zöld levelekkel és egy-két evőkanálnyi tejföllel. Ízlés szerint sózzuk, de vigyázunk, mert a juhtúró alapból sós. Betöltjük a kivájt burgonyákat, visszarakjuk a kalapokat, és forró sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.

kaloria 430 CAL
ido 75 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.