Káposztás sertéstokány

Kevés zsiradékon elkezdjük párolni a félfőre vágott hagymát. Csíkokra vágjuk a lapockát, rárakjuk (nem kell megvárni, hogy teljesen megpuhuljon a hagyma).

Amikor már engedett a hús egy kis levet, hozzáadjuk a két gerezd zúzott fokhagymát. Sóval és borsikafűvel ízesítjük. Fedő alatt pároljuk, míg teljesen meg nem puhul a hús. Közben, ha szükséges, kis vizet időnként önthetünk alá.

A káposztát vastagabb csíkokra vágjuk. Ha már megpuhult a hús, hozzáadjuk a raguhoz, és pár percig együtt pároljuk, de csak annyira, hogy a káposzta még roppanós maradjon. Friss péksüteményt vagy kenyeret adunk mellé.

Juhsajtos rétes (Banica)

kaloria 320 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.