Karácsonyi fahéjas tekercs

  1. A neszkávét feloldjuk a meleg vízben. A tészta hozzávalóiból a szokásos módon vékony piskótát sütünk – vigyázzunk, hogy ne szárítsuk ki, mert akkor sokkal törékenyebb lesz.
  2. A tejszínből a habfixszel és a porcukorral kemény habot verünk, a végén óvatosan belekeverjük a fahéjat és a likőrt. A piskótatekercset betöltjük.
  3. Az étcsokoládét gőz felett megolvasztjuk, belekeverjük a jéghideg vajat, és bevonjuk vele a tekercset. Tetszés szerint díszítjük fehér csokoládéval, marcipánnal, tejszínhabbal.

Gesztenyés-narancsos mandulatekercs

Tanácsok, ha először süt kuglófot

kaloria 200 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink