Egy kis lábasba öntjük a tejszínt, a mézet, hozzáadjuk a reszelt narancshéjat, az őrölt szegfűszeget és fahéjat. Összefőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
200 g étcsokit apróra vágunk, majd gőz felett megolvasztjuk. Hozzákeverjük a fűszeres tejszínt, és negyedórára berakjuk a masszát a hűtőszekrénybe. Utána 10-12 grammos halmokat kanalazunk ki belőle, megint berakjuk a hűtőszekrénybe negyedórára. Golyókat formázunk a halmokból, és megint hűtjük tíz percet.
A maradék csokit is összevágjuk, gőz felett összeolvasztjuk a vajjal. A porcukrot átszitáljuk egy tálba. A kis golyókat megmártjuk az olvasztott csokiban, majd beleforgatjuk a porcukorba, és benne is hagyjuk, míg meg nem dermed a bevonata. Hűtőszekrényben tároljuk.