Kenyeres sült tarja

Kenyeres sült tarja

A tarját besózzuk, alaposan megszórjuk borssal, köménnyel. Egy kacsasütőbe vagy nagy cseréptálba tesszük a zsírt, ráhelyezzük a húsdarabot, ráöntünk fél liter vizet. 140 fokos sütőben sütjük, néha megforgatjuk. Ha már puha, akkor levesszük a fedőt, hogy a víz el tudjon párologni. Kivesszük a sütőből, és hagyjuk langyosra hűlni. A nagy kenyér tetejét levágjuk, a bele egy részét kiszedjük (maradjon 4-5 cm fala), az üregbe beletesszük a tarját. Több részletben ráöntjük a zsírt, így a kenyérbél majd be fogja inni az egészet. Hideg helyen fagyasszuk ki. Felszeletelve, savanyúsággal tálaljuk.

kaloria 670 CAL
ido 200 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.