Habosra keverjük a tojásokat 3 evőkanál forró vízzel és 15 dkg cukorral. Beledolgozzuk a sütőporral elvegyített lisztet és az olajat.
Egy gyümölcstortaformát alaposan kizsírozunk, liszttel megszórjuk, beleöntjük a masszát. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Ha kész, kis pihentetés után rácsra borítjuk, kihűtjük.
A krémhez habverővel csomómentesre keverjük a tojások sárgáját a keményítővel, a tejjel, a porcukorral és a vaníliás cukorral. Gőz felett besűrítjük, kevergetve kihűtjük, végül hozzákeverjük a habfixálóval kemény habbá vert tejszínt. A tésztába töltjük.
A kivit meghámozzuk, felkarikázzuk. (A karikákat el is felezhetjük.) Sűrűn kirakjuk vele a torta tetejét. A tortazselét elkészítjük a csomagolásán lévő utasítás szerint, és ráöntjük a torta tetejére.