Kókuszban párolt nyúllapocka
A nyúllapockát bedörzsöljük a sóval, a fűszerekkel, és egy éjszakát hagyjuk pácolódni. Apróra vágjuk a salotta hagymát, és megpároljuk a vajon. Rádobjuk a pácolt húst, aláöntünk 2 dl vizet, 2 dl kókusztejet, és egy evőkanál. Kókuszreszeléket hozzáadva puhára pároljuk. Ha elfő a leve, kis vízzel pótoljuk. Körülbelül egy óra alatt készül el.
Ha a nyúl megpuhult, a húst kivesszük, a mártását átszűrjük, majd a keményítővel elkevert tejszínnel besűrítjük.
Magos burgonyafánk
Héjában megfőzzük a burgonyát. Megtisztítjuk, áttörjük, hagyjuk teljesen kihűlni. Ha már hideg, hozzáadjuk az
egész tojásokat, belekeverjük a magokat, megsózzuk, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy kényelmesen gyúrható tésztánk legyen. Olajos evőkanállal gombócokat
szaggatunk belőle, megformázzuk, s bő, forró olajban kisütjük.