Kókuszos-almás

Egy deka margarinnal kikenünk egy kisebb tepsit (32 × 20 cm). Az almát meghámozzuk, negyedeljük. Kiszedjük a csutkát, és cikkekre vágjuk a gyümölcsöt. Jó vastagon beleszórjuk a tepsibe. Megszórjuk pici őrölt fahéjjal, egy evőkanál cukorral Egy tálba ütjük a két egész tojást, összekeverjük a kókuszreszelékkel, a kókusztejjel, a vaníliakivonattal, csipetnyi sóval, egy evőkanál cukorral.

Eloszlatjuk benne a barna rizslisztet és a garit, majd vízzel sűrű palacsintatészta állagúra hígítjuk. Egyenletesen rálocsoljuk a tepsibe lerakott almára (nem fedi el teljesen, kicsit kevésnek is tűnik). 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül félóra alatt megsütjük.

Kevert almás süti

Luca almása

kaloria 130 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink