Sóval és borssal bedörzsöljük a felszeletelt húst, majd egy serpenyőben a felforrósított olajon aranybarnára sütjük. Kivesszük a serpenyőből, melegen tartjuk.
Meghámozzuk a hagymákat, a vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát átnyomjuk. A kolbászt vékony karikára vágjuk. Mindezt beleszórjuk a serpenyőbe a hús helyére, teszünk alá még egy evőkanál olívaolajat, és pár percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a paradicsomkonzervet, öntünk még hozzá négy deci vizet vagy zöldségalaplevet, fűszerezzük sóval, borssal, oregánóval. Beleöntjük a tésztát, és addig főzzük, míg a tészta roppanósra nem fő.
Visszarakjuk a hússzeleteket, és nagy lángon addig forraljuk, míg az összes leve el nem fő. Rászórjuk a megmosott, félbevágott koktélparadicsomot, és ezzel már csak pár percig sütjük, hogy kicsit megrogyjanak a darabok.