Krumplis tészta

Krumplis tészta

Finomra vágjuk a meghámozott vöröshagymát, majd a zsiradékon üvegesre
sütjük. Lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük az őrölt pirospaprikát, rádobjuk a
meghámozott, apró kockákra vágott
burgonyát. Visszarakjuk a tűzre, öntünk alá pici vizet. Sóval, borssal, őrölt
köménnyel fűszerezzük, hozzádobjuk
a pici kockákra felvágott paradicsomot
és paprikát is (télen ezeket helyettesíthetjük egy-két evőkanálnyi lecsóval).
Rövid lével addig főzzük, míg a krumpli
meg nem puhul. Közben kifőzzük a
tésztát, végül leszűrjük, és összeforgatjuk a krumplis alappal. Salátát vagy savanyúságot adunk mellé.

kaloria 560 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.